Penulis Blog Iini

My photo
Seorang anak muda beragama Islam. Berumur belasan tahun. Menulis blog hanya untuk mendapat keredhaanNya. Mendukung kepada kebenaran. Membasmi kemungkaran. Menegakkan keadilan berlandaskan Qanun-qanun Syara'. Syahid itu utama.

Rakan Setia

04 September 2011

Ya Allah Kau tunjukkanlahSalinan dari blog Tukar TiubMat Indera Nasionalis Bangsa 


INI PEMBUNUH ARAB

NOTA:

Sir Henry Lovell Goldsworthy Gurney KCMG K.St.J. (27 June 1898–6 October 1951) yang dibunuh oleh gerila pembebasan rakyat malaya ialah bekas tentera british yang telah membunuh banyak rakyat Palestin. Sebelum datng ke tanah melayu henry gurney telah bertugas di palestin. Ini lah tanda solidariti setiakawan rakyat tanah melayu dengan rakyat palestin lebih awal dari heboh heboh naik kapal ke Gaza. 

SURAT DARI PEMBACA


Setiap kali datangnya 31 Ogos maka slogan merdeka akan kedengaran dan Jalur Gemilang pun akan dikibarkan walau pun pada hakikatnya kemerdekaan yang dicapai hanyalah kemerdekaan palsu dan temberang dan Dato’ Onn Jaafar kata "kemerdekaan setengah masak", apa ertinya merdeka jika negara masih kekalkan perlembagaan yang digubal oleh penjajah British dan menolak Islam dan umno memutar belitkan sejarah pejuang kemerdekaan yang sebenar.

Pejuang kemerdekaan yang sebenar ialah PUTERA (yang dilabel oleh British sebagai berhaluan kiri melayu) dan AMCJA (berhaluan kiri bukan melayu)termasuklah Parti Komunis Malaya (PKM) mereka inilah yang berjuang menentang penjajah British dan menuntut kemerdekaan, bukannya umno pembohong. Umno tidak pernah berjuang menentang British sebaliknya kebanyakkan pimpinan umno ketika itu jadi pegawai British termas...uk Tunku, umno memang tidak berminat untuk merdeka sebab itu umno memperkecilkan perjuangan PKMM yang slogannya `merdeka' dengan mengatakan "..membuat sebatang jarum pun tak pandai, nak merdeka” inilah ejekkan umno terhadap PKMM. Percantuman PUTERA dengan AMCJA telah mengemukakan 10 prinsip perlembagaan rakyat kepada British dan ianya merupakan julung kali di Tanah Melayu, ianya telah meletakkan British dalam keadaan serba salah dan terpaksa berpakat dengan anak didiknya umno yang ketika itu umno telah bersedia untuk menjadi kuli batak, barua dan balaci British untuk meneruskan sistem British di Tanah Melayu.

Memang British hendak tinggalkan tanah jajahan mereka dengan syarat yang akan ambil alih mestilah setia dengan British dan sedia dikuli batakkan, dibaruakan dan dibalacikan. 20 Jun 1948 British lancarkan operasi tangkap pimpinan PUTERA dan AMCJA tetapi tiada seekor pun pimpinan umno yang ditangkap.

Umno dapat negara ini (merdeka kononnya) atas angin aje, kerana yang berjuang menentang penjajah British dan menuntut kemerdekaan ialah PUTERA dan AMCJA termasuklah Parti Komunis Malaya (PKM) maknanya PKM ada jasa dalam menentang penjajah British dan menuntut kemerdekaan, tetapi umno tiada apa yang boleh dibanggakan kalau ada pun jasa umno dan boleh diiktiraf sebagai jasa terbesar umno ialah umno berjaya kekalkan sistem kufar peninggalan penjajah British dan dalam masa yang sama menolak Islam termasuk undang2 Islam dan lain2 lagi, Jahat dan Zalim sungguh umno, semoga Laknat Allah atas umno dari dulu hingga kini yang masih kekalkan sistem kufar itu.

Orang melayu di negara ini sewajarnya berterima kasih kepada PKM terutama Chin Peng yang berjaya membunuh Henry Gurney, kerana Henry Gurney adalah setan yang bertanggungjawab membunuh ratusan umat Islam di Palestin, tetapi oleh kerana umno adalah kuli batak, barua, balaci dan bolehlah dianugerahkan sebagai `binatang ternak’ British maka umno menjulang Henry Gurney sebagai wira mereka dan mengabadikan nama setan Henry Gurney dibeberapa tempat di negara ini.

Celaka umno Laknatullah, kamu telah hancur musnahkan cita-cita PUTERA DAN AMCJA untuk mengwujudkan sebuah negara yang perlembagaannya digubal oleh rakyat Tanah Melayu ini sendiri, demi kuasa kamu sanggup jadi `binatang ternak’ British dan `binatang ternak’ setan, umno adalah `thoghut’ dulu dan kini. Dari sudut hukum yang bersandarkan Al-Quran dan Sunnah, jadi ahli umno atau menyokong umno/BN adalah HARAM, oleh itu dipenghujung Ramadhan yang mulai ini keluarlah beramai-ramai daripada umno/BN dan bertaubatlah, sementara nyawa dikandung badan...."


GERILA MENENTANG JEPUN DAN BRITISHsambung... Kekejaman dan kezaliman Penjajah British: Menjajah Tanah Melayu, Melakukan pembohongan dengan melabelkan penentang British sebagai musuh dan berhaluan kiri, melantik askar dari orang melayu (termasuk SC, Home Guard Dll) hanya untuk mempertahankan kuasa British, membawa masuk Henry Gurney yang telah membunuh ratusan umat Islam di Palestin bahkan polis2 yang dibawa masuk juga adalah yang pernah membunuh umat Islam di Palestin, British menangkap dan membunuh rakyat yang enggan membayar cukai serta hartabenda dirampas, menjatuhkan hukuman gantung ke atas Adnan, Mat Indera, Nordin dan yang mati di medan pertempuran ialah Sudin dari Perak, Hidir, Ali Boyok dari selangor, Yusof, Manap dan Hj Ramli dari Pahang dan ramai lagi yang terkorban kerana menentang penjajah British.

Penentang penjajah British berdepan dengan polis2 British yang ...dibawa masuk dari Palestin dan mereka ini telah membunuh ribuan umat Islam di Palestin, bersalahkah golongan berhaluan kiri melayu dan bukan melayu termasuk PKM yang melawan dan membunuh polis British yang tangan mereka berlumuran dengan darah rakyat Palestin?

pada 1953 menghalau dengan kejam penduduk Kg Jenderam yang menentang British dan kg itu dibom dan dihanguskan, penduduk Kg Belum dihalau ke Gerik dan Kelantan dan semua rumah dibakar, pokok buah2an ditebang dan ternakan ditembak mati. Malang sungguh nasib yang menimpa mereka kerana pada masa yang sama pimpinan umno sedang berasmara dengan British dan mendapat berbagai habuan dunia dari British... Ya Allah musnahkanlah dan hancurkanlah umno dan pimpinannya...Aamiin......

No comments: